Portfolio

We hebben veel ervaring met ad hoc events en event-voorstellen of -aanvragen die bij ons passen pakken we graag aan, maar onze focus ligt op onze eigen lopende events. Hieronder worden ze weergegeven:

Swan Market is een lifestyle markt, die is begonnen op de Zwaanshals in Rotterdam-Noord met Swan Market in leegstaande winkelruimten, dat groeide in 2011 door naar het toenmalige Rotabs Style Center / Garage C (gebouw is jammer genoeg op dit moment niet meer in gebruik) met circa 6 edities en in 2012 is de stap naar Rotterdam-Centrum genomen. Het Museumpark is in 2013 de nieuwe thuishaven geworden. In 2014 hebben we voor het eerst samengewerkt met een binnenlocatie, namelijk de Fenixloods I in Katendrecht. In 2015 gaan we tijdens de koude maanden naar de Van Nelle Fabriek en blijft het vertrouwde Museumpark dé buitenlocatie in het Rotterdamse.

Vanaf 2014 wordt Swan Market ook georganiseerd op de Grote Markt in Antwerpen, het Kerkplein in Den Haag en sinds 2015 gaan we ook naar Utrecht en Tilburg.


Pop-Up Market is een lifestyle markt die in 2013 gestart is in Dordrecht. Inmiddels hebben we dit concept ook georganiseerd in Ede en Alkmaar en in maart 2015, zullen we naar Goes gaan. Het concept heeft veel weg van Swan Market, maar is vanwege een intiemere opstelling en kleinere randprogrammering geschikter voor kleinere steden / initiatieven.

Piccalilli Food Camp is een nieuw event, dat we in mei 2015 zijn gestart in Rotterdam. Het was een tof streetfood festival. 3 dagen lang optimaal genieten van lekker eten en drinken, goede muziekjes en een supertoffe randprogrammering! In 2017 gaan we door voor een tweede editie van dit toffe festival!

 

Proeft Rotterdam is een jaarlijks evenement, dat plaatsvindt in de Van Oldenbarneveltstraat en waar ETEN centraal staat. Allerlei lekkernijen, goede drank, gemaakt met passie en liefde wordt aangeboden aan de échte fijnproevers. Een erg gezellig en vooral lekker event!

 

Atelier Vintage is een nieuw vintage event waar deelnemers op verschillende manieren vintage verkopen, vintage producten bewerken en van vintage producten nieuwe ontwerpen maken. In de zomer van 2016 was de eerste editie van Atelier Vintage in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. In 2017 strijken we neer bij Brouwerij Noordt op het Eventdeck. Hét event voor de vintage brillen verzamelaar, kunstgek, shoe addict, historicus, stylist, design fanaat en vinyl freak!

Come flea with me!