AGENDA

- Reservering definitief maken:
Je kunt als deelnemer een heel jaar vooruit inschrijven. Jouw reservering blijft tot 4 weken voor het event geldig, daarna gaan we vragen of je wilt betalen. Als er vanaf deze periode andere deelnemers komen die direct betalen, dan krijgen die voorrang. Zorg ervoor dat je op de pagina met het reserveringsoverzicht op 'Reservering plaatsen' klikt om zo een reservering definitief te plaatsen.


Annuleringstermijn vanuit deelnemer:
Het is mogelijk om kosteloos tot 10 werkdagen (LET OP: dus niet op de maandag, maar de zondag twee weken voor het event!) voor een specifiek event te annuleren.

Annulering vanuit organisatie: Voordat we een nieuwe deelnemer een plekje geven op onze Swan Market doen we graag een check naar het aanbod en de standpresentatie. Dit omdat wij natuurlijk willen weten wie er op onze markt staat en zodat we onze look & feel kunnen waarborgen. Overigens kun je hieronder wel zonder onze check een reservering plaatsen. Indien het een mismatch is, dan laten we dit z.s.m. weten met een maximum van 10 werkdagen voor het desbetreffende event. Tevens kijken we ook per Swan-editie naar het aanwezige percentage per productcategorie. We willen geen overkill creeëren in een bepaalde productcategorie en daarom kan er ook tot een maximum van 10 werkdagen voorafgaand aan het desbetreffende event een annulering plaatsvinden op basis van overaanbod. Dit doen we op een zo willekeurig mogelijke basis en doet niet af aan iemand zijn of haar aanbod. Wel vinden we het van belang om de diversiteit op ons event te blijven waarborgen, om het zo leuk en interessant te houden voor zowel jou als deelnemer als de bezoeker.

Datum Tijd Event Locatie Binnen Entree
17-11 11u-17u Swan. Den Bosch Tramkade Ja €2,50 VOL reservelijst
14-12 11u-19u X-MAS Swan. Delft Hippolytusbuurt Nee VOL reservelijst
15-12 11u-17u Swan. Tilburg Spoorzone Ja €2,50 99%
15-12 11u-19u X-MAS Swan. Delft Hippolytusbuurt Nee VOL reservelijst
21-12 11u-17u X-MAS Swan. Utrecht 21-12 Neude Nee VOL reservelijst
22-12 11u-17u X-MAS Swan. Rotterdam Van Nelle Fabriek Ja €2,50 VOL reservelijst
22-12 11u-17u X-MAS Swan. Utrecht 22-12 Neude Nee VOL reservelijst